Christelijk Ooststellingwerfs Mannenkoor
Vacature dirigent

Het Christelijk Ooststellingwerfs Mannenkoor (COM)
zoekt een dirigent.

Wij zijn een enthousiast Christelijk mannenkoor met zo’n 30 leden en een redelijk goede stemverdeling tussen de 4 partijen.
Wij zijn op zoek naar een even zo enthousiaste dirigent m/v, die ons op maandagavond laat repeteren en die ons dirigeert bij de optredens.

Wij zingen hoofdzakelijk geestelijke liederen, maar we hebben ook enkele licht klassieke en moderne stukken  in ons repertoire.
We treden 3 tot 4 keer per jaar op en dan voornamelijk in kerkdiensten, verzorgingshuizen, of bij zangdagen van de K.C.Z.B.
Wij repeteren in de Miente in Oosterwolde (Fr.)

Het Chr. Ooststellingwerfs Mannenkoor is een fijne vereniging, waar het streven naar zo goed mogelijk zingen wordt gecombineerd met gezelligheid.

Wij zoeken per september 2022 een dirigent die:
– het liefst enige ervaring heeft met het dirigeren van een koor;
– ons kan begeleiden op een instrument tijdens de repetitie. Dit is echtere een pré, geen vereiste;
– met enthousiasme, zowel bekend repertoire kan oefenen, als nieuwe nummers kan instuderen;
– sociaal en tactvol is en gevoel voor humor heeft;
– in staat is om de kwaliteit van onze zang te verhogen;
– de gezelligheid en het plezier dat we hebben weet te waarderen.

Als u/jij denkt: dit koor past bij mij en daar wil ik meer van weten, dan graag een
mailtje naar bonnegorter680@hotmail.com
Bellen mag natuurlijk ook : 0516-577518, of 06 38 243 192